Delegirajte poslove i predahnite

Cilj svakog biznisa je uspješnost, odnosno stvaranje profita. Postoji mnogo faktora koji doprinose toj uspješnosti, a jedan od njih je i dobra organizacija i delegacija radnih zadataka unutar tvrtke. U nastavku pročitajte s kojim poslovima i zadacima vam mogu pomoći, odnosno koje mi zadatke možete delegirati kao vanjskom suradniku da biste svoj fokus mogli posvetiti najvažnijim aspektima vašeg poslovanja.

 

Kako sadržaj može poboljšati poslovanje?

Znate i sami da kupovinu često započinjemo pretraživanjem pojmova koji se odnose na proizvod ili uslugu koju želimo kupiti. Ponekad znamo već dovoljno o temi i samo želimo pronaći određeni proizvod i njegovu cijenu, a ponekad prvo želimo istražiti prednosti, mane i funkcije određenog proizvoda.

Tada nastupa Content marketing i tvrtke koje koriste njegove i prednosti optimizacije za tražilice, zbog čega će se prije istaknuti na Google-u. Zbog toga vam preporučujem da na svome webu imate kvalitetan sadržaj koji će privući pažnju klijenata i dobro ih informirati.

Obratite mi se za potrebe sadržaja za web stranicu, oglase, newsletter, brošure, e-bookove ili ako tražite nekog za pisanje članaka za blog. Pisanje opisa za svaki proizvod na webshopu također može biti iscrpan posao, a važno je i pronaći prave ključne riječi koje će vam pomoći privući potencijalne klijente. Pogledajte ponudu usluga koje nudim i slobodno me kontaktirajte za pomoć oko vaših projekata i zadataka.

Ne morate brinuti o troškovima zaposlenja dodatnog radnika, doprinosa i slično, samo mi se obratite kada vam za određeni zadatak zatreba vanjski suradnik i odradit ćemo projekt brzo i jednostavno. Tu sam i za dugoročne suradnje i veselim se svakom vašem projektu!

 

Kome mogu biti korisne moje usluge?

Osim kreiranja sadržaja, mogu vam pomoći s administrativnim zadacima koji vam stvaraju probleme ili za koje nemate vremena, kao i s kreativnim poslovima poput izrade cjenika i letaka. Radilo se o izradi prezentacija i istraživanju određenih tema za poslovne potrebe ili o pisanju životopisa, stojim vam na raspolaganju. Mogu mi se obratiti pravne i fizičke osobe. Pogledajte cijelu ponudu usluga.

 

Prednosti angažiranja vanjskog suradnika/virtualnog asistenta

Angažirate li mene za određeni projekt, ne morate brinuti o ugovorima o radu, dodatnim troškovima, doprinosima ili procesu zapošljavanja novog djelatnika i sličnim stvarima.

Radim po projektu, javite mi se po potrebi, kada trebate da vam riješim određeni zadatak. Zatim dogovaramo detalje, pošaljem vam ponudu i, nakon postignutog dogovora, potpisujemo Ugovor o poslovnoj suradnji i Ugovor o povjerljivosti podataka s kojima štititmo vaše povjerljive podatke.  Za sva ostala pitanja stojim na raspolaganju i rado ću vam objasniti sve detalje.