O MENI I KONTAKT

INES & BIMI je mala obiteljska tvrtka čije ime je osmislio moj tata. Ines sam ja, a BIMI dio predstavlja moje roditelje – Božica i Marijan Ivanović. Dobila sam najbolju poziciju u imenu.

Tko sam ja i kako vam mogu pomoći? Od malih nogu sam se zaljubila u računala, a sada imam priliku raditi ono što najviše volim – stvarati sadržaj za druge online!

Kada vam fali vremena i radne snage za kreativne ili administrativne zadatke, drage volje ću uskočiti! 

Imam iskustva u radu kao Webshop Administrator, kao Content Writer i kao agent korisničke podrške na engleskom jeziku.

Također, radim i u prodaji i administraciji.

Ines je za mene radila transkript. Ne samo što je sve odradila i poslala prije roka, već je sve bilo bez greške, a meni je time olakšala velik dio posla. Izvrsna komunikacija i profesionalnost, svakako ćemo još surađivati. 5+

Karmen Došen – Freelancer


Brzo i lako se dogovorili oko izrade cjenika. Preporučujem!

Petra Jagar


Trebao mi je novi izgled životopisa i, kroz pretragu na webu, naišao sam na Inesinu stranicu. Javio sam joj se kroz kontakt formu. Nakon poziva, dogovorili smo poboljšanja i kako otprilike želim da izgleda novi dizajn. Mailom sam poslao stari životopis i vrlo brzo dobio poboljšanu verziju!

Marin Sutlović – Pomorac
 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes
Klikom na ‘Pošalji’ prihvaćate da se vaši osobni podaci koriste za obradu vašeg upita. Za ostale informacije o obradi podataka pročitajte našu Politiku privatnosti.