POLITIKA PRIVATNOSTI

Izjava o zaštiti privatnosti

INES & BIMI d.o.o. obvezuje se da će zaštititi privatnost i sigurnost osobnih podataka korisnika internetske stranice.

Ova Izjava odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka te primjenu kolačića (cookies) na internetskim stranicama www.delegirajines.hr (u nastavku: internetske stranice).

Korištenjem ovih internetskih stranica suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi, te pohranom i pristupom kolačićima na vašem uređaju.

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Ne prikupljamo osobne podatke o vama (to su, na primjer, vaše ime i prezime, adresa stanovanja, podaci za kontakt i slično) kada posjetite ovu internetsku stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću dostupnog obrasca te time date vašu privolu za prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo informacije o vašem računalu, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, vrijeme pristupa i adresa web stranice. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim internetskim stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu internetsku stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše internetske stranice i usluge.

Pružanje informacija Google Inc.

Upotrebom usluge Google Analytics na našoj web stranici, Google prikuplja informacije poput IP adresa i podataka iz kolačića u svrhu poboljšanja usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi.

Prikupljene informacije koristimo za utvrđivanje broja posjeta stranice i za razumijevanje njihovih potreba te za poboljšanje korisničkog iskustva.

Više o tome možete pročitati ovdje

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Ovime vas INES & BIMI d.o.o. informira da imate pravo na pristup svim danim osobnim podacima, kao i na njihov ispravak, pravo naknadno odustati od prethodno danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti, kao i pravo usprotiviti se obradi osobnih podataka u svrhe pružanja informacija o uslugama.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Internetske stranice štite vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Poveznice na druge web stranice

Ova web stranica može sadržavati poveznice (linkove) koje omogućuju lakšu posjetu drugim web stranicama. Nakon što upotrijebite navedene poveznice prilikom napuštanja ove web stranice, trebate imati na umu da nemamo nikakvu kontrolu nad tom drugom web-lokacijom. Iz tog razloga ne možemo preuzeti odgovornost za zaštitu i privatnost svih informacija koje pružate prilikom posjeta drugim web stranicama te takve web stranice nisu regulirane ovom izjavom o privatnosti. Budite oprezni i pregledajte izjavu o privatnosti koja se odnosi na posjećenu web stranicu.

Primjena kolačića

Na internetskim stranicama primjenjuju se tzv. kolačići (cookies) – tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi.

Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega.

Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).

Internetske stranice koriste tehničke (obvezne), performansne (neobavezne) i marketinške (neobavezne) kolačiće.

Sprječavanje kolačića

Ako niste suglasni s upotrebom kolačića, možete ih spriječiti.

Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućavanje upotrebe naših internetskih stranica i njihovih procesa, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje tih značajki ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Uvjeti i izmjene

Uvjeti ove Izjave o zaštiti privatnosti uređuju upotrebu kolačića i svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave, osim kolačića trećih strana. INES & BIMI d.o.o. zadržava pravo izmjene ove Izjave i pravila o kolačićima u bilo kojem trenutku kako bi prenijela nove važne informacije te kako biste bili informirani o načinima kojima na našoj internetskoj stranici štitimo vaše podatke, te stoga preporučujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.